zondag 2 juni 2013

Catrice All Round Concealer review


Catrice heeft nu al een tijdje een nieuwe collectie. Ik kwam van de week in de Kruidvat en zag dit superleuke catrice pallette liggen. Het is een concealer.
Voor degene die niet weten wat een concealer is: Een concealer is een soort van dekking voor oneffenheden, naast foundation, maar je kunt het ook zonder foundation gebruiken.

De catrice all round concealer is super handig omdat je voor alle soorten oneffenheden een concealer bij de hand hebt omdat het allemaal in één palette zit!
Namelijk:
-De groene kleur is om rode plekjes te camoufleren
-De roze kleur is om blauwe vermoeide wallen of oog-onderhuid te camoufleren
-De drie huidskleur-tinten is om oneffenheden in je huid te camoufleren, en om je teint te egaliseren.

Ik heb soms wel eens last van rode plekjes en de groene concealer van dit palette werkt enorm goed daar tegen. Het plekje is zienbaar minder rood en bijna niet meer te zien. Dit is zonder een foundation.
In de loop van de dag smelt het er wel een klein beetje af maar dan kan ik zo weer even een nieuw laagje aanbrengen met de vinger.



Het palette is erg compact en makkelijk om mee te nemen. Soms is het wel een gepriegel om het open te krijgen, maar dat vind ik niet zo erg, want je krijgt er veel voor terug, en voor de prijs is het een zeer goed product.

Het catrice allround concealer palette kost 3,60 euro en is te koop bij o.a. Kruidvat, en is een echte aanrader!

-xxx-C


Geen opmerkingen:

Een reactie posten